Kanal Sahipleri ile Gelir Paylaşımı

Orijinal duyuruyu İngilizce okuyun
Sharing Revenue with Channel Owners

Bugün, sosyal medya tarihindeki en cömert ödül sistemlerinden birini tanıtıyoruz. Telegram kanal sahipleri artık kanallarında gösterilen reklamlardan elde edilen gelirin %50'sini alabilecek.

İçerik Üreticileri için Ödüller

Telegram kullanıcıları her ay kanallarda 1 trilyondan fazla görüntüleme oluşturuyor. Bugünden itibaren, en az 1000 abonesi olan genel kanal sahipleri, kanallarında görüntülenen reklamlardan elde edilen gelirin % 50'si ile ödüllendirilebilir.

Monetization stats of a channel

Kanal sahipleri ödüllerini ücret ödemeden çekebilir veya Telegram reklamları, koleksiyonluk kullanıcı adları veya Premium çekilişler için yeniden yatırım yapabilirler.

Kanalınızın para kazanma istatistiklerini görmek için Kanal Ayarları > İstatistikler > Para Kazanma bölümüne gidin. Kanal sahipleri için para çekme işlemleri önümüzdeki haftalarda Fragment adresinde kullanıma sunulacaktır.

TON Tabanlı Reklamlar

Bunu mümkün kılmak için, kullanıcıların TON Blockchain tarafından desteklenen bir kripto para birimi olan Toncoins ile satın alabilecekleri yeni bir reklam türü sunuyoruz.

TON Blok Zincirini seçtik çünkü düşük ücretlere, yüksek işlem hızlarına sahip ve saniyede işleyebildiği işlem sayısı açısından bir rekora sahip.

Artık herkes, bir avuç Toncoins kadar düşük bütçelerle botunu veya kanalını tanıtabilir. Bir Telegram reklamı oluştururken, görünmesini istediğiniz tam kanalları seçersiniz, böylece bağlamları üzerinde tam kontrole sahip olursunuz.

Creating a TON-based ad

Başlamak için Telegram Reklam Platformu adresinde oturum açmanız yeterlidir.

Telegram Reklamları Neden Özeldir?

Telegram reklamları diğer uygulamalardaki reklamlardan çok farklıdır. Yalnızca büyük genel kanallarda gösterilirler. Sohbetlerinizde, sohbet listenizde veya diğer arayüzlerde asla görünmezler.

Telegram reklamları kullanıcı verilerine dayalı değildir. Yalnızca onları gördüğünüz kanala bağlıdırlar ve doğrudan kanal sahiplerine fayda sağlarlar.

Telegram ad in a large channel

İçerik oluşturucuları destekleseler bile herkesin reklamları sevmediğini biliyoruz. Neyse ki, Telegram'da herkes Telegram Premium'a abone olarak reklamları kapatabilir ve yeni Telegram İşletme özellikleri de dahil olmak üzere düzinelerce özel özellik elde edebilir.


31 Mart 2024
Telegram Ekibi