Sabitlenmiş Mesajlar 2.0, Geliştirilmiş Canlı Konumlar, Oynatma Listeleri ve Daha Fazlası

Orijinal duyuruyu İngilizce okuyun
Sabitlenmiş Mesajlar 2.0, Geliştirilmiş Canlı Konumlar, Oynatma Listeleri ve Daha Fazlasının Tanıtımı

Bugünden itibaren her sohbetteki birden fazla mesajı sabitleyebilir, canlı konumlarını paylaşan arkadaşlarınız size yaklaştığında bildirim alabilir, müziği oynatma listesi olarak gönderebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Birden Fazla Sabitlenmiş Mesaj

Sohbetlerin her biri artık birden fazla sabitlenmiş mesajı destekliyor. Sohbetler arasında geçiş yapmak için, üst çubuğa birkaç kez dokunmanız veya ayrı bir sayfada tüm sabitlenmiş mesajları görmek için yeni düğmeyi kullanmanız yeterlidir.

Kanallara ve gruplara ek olarak, sabitlenmiş mesajlar artık birebir sohbetlerde de çalışıyor.

Geliştirilmiş Canlı Konumlar

Arkadaşlarınız canlı konumlarını paylaştığı zaman, size yakın olduklarında sizi bilgilendirecek bir uyarı ayarlayabilirsiniz. Canlı konum haritasındaki simgeler, insanların hangi yöne baktığını da gösterir.

Oynatma Listeleri

Aynı anda birden fazla şarkı gönderdiğinizde bunlar oynatılması, iletilmesi veya yorumlanması daha kolay bir oynatma listesinde bir araya getirilecektir. Şarkılardan birini açmak, şarkıların tamamını Telegram'ın yerleşik medya oynatıcısında sıraya koyacaktır.

Bir sohbete gönderilen oynatma listesi

Birden fazla dosyanın birlikte gönderilmesi onları tek bir sohbet balonunda görüntüler. Tıpkı fotoğraf albümlerinde olduğu gibi, her dosya veya parçayı her zaman ayrı ayrı seçebilirsiniz.

Kanal Yayın İstatistikleri

Yorumlar kanallardaki abone etkinliğini artırdı ve şimdi yöneticilerin bunu izlemeleri için yeni araçlar sunuyoruz. Kanal istatistiklerine ek olarak, yayınınızın iletildiği genel kanalların bir listesi de dahil olmak üzere kanalınızdaki tek tek yayınların istatistiklerini görüntüleyebilirsiniz.

Kanal yayın istatistikleri sayfası

Android'de Yeni Animasyonlar

Android geliştiricilerimiz, müzik oynatıcıda mesaj göndermek ve şarkı değiştirmek için yeni animasyonlar ekledi.

Ayrıca Android'de: Aldığınız bir fotoğrafı görüntülerken, onu yeniden indirip yüklemek yerine hemen düzenleyip geri gönderebilirsiniz. Bir fotoğrafı görüntülerken üzerini hızlı bir şekilde çizmek veya çıkartma yerleştirmek için fırça düğmesine dokunmanız yeterlidir.

İkramiye

İkramiye kazanıp kazanmadığınızı görmek için herhangi bir sohbete 🎰 gönderin.

Belki kaçırmısınızdır, bu aynı zamanda 🎲, 🏀, ⚽️ ve 🎯 için de geçerlidir.

Ve Daha Fazla Hareketli İfade

Cadılar Bayramı için bazı yeni ifadeleri canlandırdık. Bir sohbette bunlardan 👇 birini kullanmak için, sadece tek bir ifade ile mesaj gönderin. Sohbetlerde hareketli ifadeleri görüntülerken, sürpriz yapmak için ⚰️ veya 🎃 öğesine dokunmayı deneyin.

Cadılar Bayramı hayranı değilseniz, sizin için yeni bir hareketli ifademiz daha var:

Bu güncellemeyi nasıl edinebilirim?

Bu özelliklere sahip yeni sürüm, Google Play veya APK aracılığıyla tüm Android kullanıcılarımız için zaten kullanılabilir. iOS kullanıyorsanız, bu güncellemeyi “a) Apple incelemeyi bitirir bitirmez” VEYA “b) Android'e geçiş yapma zamanının gelip gelmediğine karar verir vermez” alırsınız. 👀 GÜNCELLEME: (31 Ekim) Güncellemenin iOS kısmı da onaylandı.

Ve bugünlük bu kadar, bir sonraki güncelleme için bizi izlemeye devam edin!


30 Ekim 2020
Telegram Ekibi