Profil Fotoğrafı Oluşturucu, Tüm Sohbetleri Çevirme, İfade Kategorileri ve Daha Fazlası

Orijinal duyuruyu İngilizce okuyun
Profil Fotoğrafı Oluşturucu, İfade Kategorileri, Tüm Sohbetleri Çevirme ve Daha Fazlası

Yılın ilk Telegram güncellemesi, bir ısınma alıştırması olarak 10 ana özellik ekliyor.

Profil Resmi Oluşturucu

Herhangi bir çıkartmayı veya hareketli ifadeyi hızla hesaplarınız, gruplarınız veya kanallarınız için bir profil resmine dönüştürebilirsiniz. Telegram Premium sahibi olmasa bile herkes bu resimler için hareketli ve özel ifadeyi kullanabilir.

Kişileriniz için profil resimleri ayarlayabilir veya önerebilirsiniz, bir kişinin bilgilerini Telegram'da düzenlemeyi deneyin.

Premium Tüm Sohbetleri Çevirme

Premium kullanıcılar artık üst kısımdaki Çevir çubuğuna dokunarak tüm sohbetleri, grupları ve kanalları gerçek zamanlı olarak çevirebilir. Seçenekler menüsü, çubuğu gizlemenizi ve hangi dillerin çevrileceğini kontrol etmenizi sağlar.

Tüm kullanıcılar mesajları seçip “Çevir” seçeneğine dokunarak mesajları çevirebilir.

İfade Kategorileri

Çıkartma ve ifadeler artık panelde ve tepkiler veya durumlar seçilirken 👍 ❤️ veya 💤 gibi kategorilere göre sıralanıyor. Göndermeden önce yakınlaştırmak ve daha iyi bir görünüm elde etmek için herhangi bir ifadeye basılı tutun.

Telegram kullanıcıları bir milyondan fazla farklı çıkartma ve ifadeyi gönderebilir, ancak doğru olanı seçmek tam zamanlı bir iş olmak zorunda değildir.

Ağ Kullanımı

Wi-Fi ve mobil veriler için ayrıntılı pasta grafikler ile Telegram tarafından ne kadar veri kullanıldığını görebilir ve otomatik indirme ayarlarınızı veri planınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Depolama Kullanımı geçen ay benzer bir yükseltme aldı. Bu hızla gidersek, yakında düzgün pasta grafikler olarak sunulabilecek ve hala sunulmayan şeylerimiz tükenecek.

Gelen Medyayı Otomatik Kaydet

Medyanın boyutuna, türüne ve hangi sohbetten alındığına göre otomatik olarak galerinize ne zaman kaydedileceğini kontrol edebilirsiniz. Bu menü artık ayrıcalıkları da desteklemektedir, böylece yalnızca tam olarak istediğinizi kaydedebilirsiniz.

Telegram ile her şeyi cihazınızda saklamanıza gerek yok. Medya ve belgeler telefonunuzun depolama alanından kaldırılabilir ve istediğiniz zaman Telegram bulutunuzdan yeniden indirilebilir.

Ayrıntılı Medya İzinleri

Yöneticiler, grup üyelerinin fotoğraf, sesli veya görüntülü mesaj gibi 9 farklı medya türünün gönderilmesine izin verilip verilmeyeceğini seçebilir. Ayrıca yalnızca medya grupları oluşturmak için metin mesajlarını devre dışı bırakabilirler.

Sonunda, yalnızca sesli notlar veya yalnızca sınav iletişimi, sürekli yönetici dikkati olmadan mümkündür.

Yıllık Premium Abonelik

Özel özellikler için bir yıllık ön ödeme yaparak Premium Telegram Premium aboneliğinizde %40'a kadar tasarruf elde edebilirsiniz.

Yıllık Premium Abonelik

Önünüzde tam bir premium yıl olduğuna göre, arkadaşlarınıza da birkaç ay hediye vermeye ne dersiniz?

Botlar için Sohbet Seçimi

Bot geliştiricileri, kullanıcıların önceden tanımlanmış kriterleri karşılayan grupları, kanalları veya insanlara yardımcı olan özel düğmeler ekleyebilir.

Örneğin bu, kullanıcının yönetici olduğu ve konuların etkin olduğu bir gruba bot'u hızlı bir şekilde eklemek için kullanılabilir.

Bot geliştiricileri kılavuzdan ve @BotNews'den daha ayrıntılı bilgi bulabilirler.

Apple ve Google Kimliği ile Yeniden Giriş Yapın

Oturumu kapatan kullanıcılar, SMS kodu girmeden Apple veya Google kimliklerini kullanarak hızlıca tekrar oturum açabilirler. İki Adımlı Doğrulama parolanız varsa, yine de girmeniz gerekir.

Yeni Özel İfadeler

Telegram sanatçılarından 10 yeni özel ifade paketi olmadan hiçbir güncelleme tamamlanmış sayılmaz. Bu sefer, grup ve profil resimleri için özel olarak tasarlanmış birkaç yüz simge ekledik.

Doğrudan ifade panelinizin üst kısmındaki yeni popüler bölümünden bu paketlere göz atabilir ve ekleyebilirsiniz.

Yeni Etkileşimli İfadeler

Animatörlerimiz 🦄 🙊 💊 😘 💘 🙉 ifadelerinin yeni etkileşimli sürümlerini ekledi. Bunlardan herhangi birini bire bir sohbetlerde gönderin, ardından siz ve sohbet eşiniz için tam ekran efektini serbest bırakmak için dokunun. Herkes bu ifadeleri tepki olarak da kullanabilir.


“Biraz dinlenin” diye bir şey mi duyduk? Çok geç, şimdiden bir sonraki güncelleme üzerinde çalışmakla meşgulüz.


3 Şubat 2023
Telegram Ekibi

Diğer Haberler

Історії для груп і ще 8 нововведень

Telegram виводить спілкування в групах на новий рівень завдяки 9 можливостям, які вдосконалюють досвід комунікації. Тепер групи мають змогу публікувати історії та зберігати їх як публікації…
29 Şub 2024

Збережене 2.0, одноразові голосові повідомлення та ще 8 можливостей

Протягом січня Telegram отримав 10 нових можливостей, зокрема оновлений чат «Збережене», одноразові голосові та відеоповідомлення, які…
31 Oca 2024

Вдосконалені дзвінки, ефект «Клацу Таноса» та епічне оновлення ботів

У 10-му оновленні 2023 року Telegram додає вдосконалені дзвінки в новому кольоровому дизайні, що використовує менше заряду акумулятора…
31 Ara 2023

Зовнішній вигляд каналу, дописи в історіях та інші вдосконалення

У різдвяному оновленні канали можуть встановлювати шпалери, емоджі-статуси та фонові іконки профілю, користувачі можуть поширювати повідомлення…
23 Ara 2023