Video Düzenleyici, Hareketli Fotoğraflar, Daha İyi GIF'ler ve Daha Fazlası

Orijinal duyuruyu İngilizce okuyun
Yeni Medya Düzenleyici, Daha İyi Hediyeler ve Daha Fazlası

2015 yılında Telegram, bir mesajlaşma uygulamasına uygulanabilecek en güçlü fotoğraf düzenleyicisini sunarak; görüntü kalitesini artırmanıza ve resimlere çizimler, çıkartmalar, metinler eklemenize olanak tanıdı. Bugün medya düzenleyicisini hareketli çıkartmalar ve video düzenleme desteği ile yükseltiyoruz.

Artık video kalitesini iki dokunuşla otomatik olarak artırabilir veya içinizdeki Kubrick tatmin olana kadar parlaklık veya doygunluk gibi bir düzine parametreyi elle ayarlayabilirsiniz.

Mükemmel boya fırçası hassasiyeti ve her çizgiyi doğru şekilde elde etmek için, fotoğraf veya videoların üzerine çizim yaparken onları yakınlaştırın. Makyajınız ya da sınıf arkadaşlarınızın pala bıyıkları asla aynı görünmeyecek.

Medyada Hareketli Çıkartmalar

En önemlisi, artık kirazlar ile yemek masanızı süslemenin yollarını aramanız durumunda herhangi bir fotoğraf veya videoya hareketli çıkartmalar ekleyebilirsiniz. Bir fotoğrafın üzerine hareketli bir çıkartma koymak onu bir GIF'e dönüştürür:

GIF'lerden Bahsetmişken

GIF paneli, yeni bir Popüler bölümü ve en popüler duyguları kapsayan ifade tabanlı sekmelerle yükseltildi. Robert Downey Jr'ı ararken bir daha kelimelerle güreşmenize gerek kalmayacak. 🙄

Paneldeki GIF'ler için yükleme sürelerini de geliştirdik. Böylece mükemmel GIF'i daha hızlı bulabilirsiniz. Daha sonra kullanmak üzere En Son sekmenize kaydetmek için daha önce göndermediğiniz herhangi bir GIF'e basılı tutun.

Esnek Klasörler

Çok sayıda sohbete sahipseniz ve klasörler kullanıyorsanız, klasörlerinizden birine eklemek için listedeki herhangi bir sohbete basılı tutun. Bu aynı zamanda klasörlerden sohbetleri kaldırmak için de işe yarar. Bahar temizliği için son çağrı!

Vurgulanan 'Klasöre Ekle' ile sohbet seçenekleri menüsü.

Android Güzellikleri

Android kullanıcıları, uygulamalarını daha akıcı hale getirmek için birkaç ekstra özellik kazanırlar. Mesajlar bundan böyle yeni pürüzsüz animasyonlarla gönderilir, düzenlenir ve silinir. Kontrollerin hızlı bir şekilde kaybolduğundan ve uzun altyazıların hızlı bir şekilde çıktığından emin olmak için video oynatıcıyı da geliştirdik. 30 saniyeden daha kısa videolar otomatik olarak tekrarlanır.

Android'de önbellek yönetimi arayüzleri de bir düzeltme aldı. Bu, Telegram'ın depolama ayak izini cihazınızda inanılmaz derecede küçük tutmakla kalmaz, aynı zamanda bunu şık bir şekilde yapabilmenize olanak tanır. Ayarlar > Veri ve Depolama > Depolama Kullanımı bölümüne bakın.

Son olarak, maymunlar. Hesabınızı İki Adımlı Doğrulama şifresiyle korumanın iyi bir fikir olduğunu biliyorsunuz. Ama süreci denetleyen bir maymunun olduğunu bilirsek geceleri daha rahat uyuruz diye düşündük. Hayır, bu tamamen şifreli bir mesaj değil, gidin ve kendiniz görün.

Ve bugünlük bu kadar. Biz zindanlara geri dönüp, bir sonraki anlatacaklarımız üzerinde (ve bununla kalmayıp) çalışmaya devam ederken, siz yeni araçlarla post-ironik içerikler üretmenin tadını çıkarın.


4 Haziran 2020
Telegram Ekibi

Diğer Haberler

Історії для груп і ще 8 нововведень

Telegram виводить спілкування в групах на новий рівень завдяки 9 можливостям, які вдосконалюють досвід комунікації. Тепер групи мають змогу публікувати історії та зберігати їх як публікації…
29 Şub 2024

Збережене 2.0, одноразові голосові повідомлення та ще 8 можливостей

Протягом січня Telegram отримав 10 нових можливостей, зокрема оновлений чат «Збережене», одноразові голосові та відеоповідомлення, які…
31 Oca 2024

Вдосконалені дзвінки, ефект «Клацу Таноса» та епічне оновлення ботів

У 10-му оновленні 2023 року Telegram додає вдосконалені дзвінки в новому кольоровому дизайні, що використовує менше заряду акумулятора…
31 Ara 2023

Зовнішній вигляд каналу, дописи в історіях та інші вдосконалення

У різдвяному оновленні канали можуть встановлювати шпалери, емоджі-статуси та фонові іконки профілю, користувачі можуть поширювати повідомлення…
23 Ara 2023