Yeni Profiller, Hızlı Medya Görüntüleyici ve Yakındaki Kullanıcılar 2.0

Orijinal duyuruyu İngilizce okuyun
Yeni Profiller, Hızlı Medya Görüntüleyici ve Yakındaki Kullanıcılar 2.0

Yüz milyonlarca kişi değerli anlarını sevdikleriyle paylaşmak için Telegram'a güveniyor. Bugün, yeniden tasarlanan profiller, paylaşılan medyaya anında erişim ile resimler ve videolar arasında gezinmenin yeni yollarıyla paylaşılan anıları yeniden yaşamayı kolaylaştırıyoruz.

Dijital olarak daha dışa dönük bir kişiyseniz, güncellenen Yakınındaki İnsanlar bölümü yeni arkadaşlıklar kurmak için yeni yollar sunuyor.

Yeniden Tasarlanmış Profil Sayfaları

Bu güncelleme, profilleri uygulamanın en işlevsel (ve güzel) bölümlerinden birine dönüştürür. Arkadaşlarınızla paylaştığınız fotoğrafları, videoları ve bağlantıları görmek veya profil resimlerine göz atmak her zamankinden daha kolay.

Sezgisel Medya Tarama

Artık sekmelerle sohbetlerden ve profillerden medya arasında geçiş yapabilirsiniz. Ekranınızda tekrar tekrar kaydırmaktan oluşan lekeler artık olmayacak. İleri ve geri gitmek için görüntünün sağ veya sol kenarına dokunmanız yeterlidir.

Bu yeni özellikleri en iyi nerede deneyeceğinizi merak ediyorsanız, güncellenen Yakındaki Kişiler bölümünden başka bir yere bakmayın.

Yakındaki Kişiler 2.0

Geçen Haziran ayında, iletişim bilgilerini yüz yüze paylaşmak için Yakındaki Kişiler özelliğini eklemiştik. Bu güncellemedeki Yakındaki Kişiler 2.0, yeni arkadaşlarla tanışmanıza yardımcı olabilir veya Sevgililer Günü için bir son dakika buluşması ayarlayabilir.

Bölgedeki maceracı Telegram kullanıcılarını görmek için Kişiler > Yakındaki Kişiler'e gidin. Katılmak ve profilinizi etrafınızdaki diğer kişilere göstermek için Beni Görünür Yap seçeneğine dokunun. Bu kişiler, sayfadan ayrılsanız veya uygulamayı kapatsanız bile sizi bulabilir ve size mesaj gönderebilirler.

Artık macera havasında olmadığınıza karar verirseniz, cihazınızı yeniden gizlemek için Beni Göstermeyi Durdur seçeneğine dokunabilirsiniz.

Yeni Hareketli İfade

Hayatınızdaki önemli insanları en yeni hareketli ifadelerle yıkamanıza izin verme şansını kaçıramazdık. 😘 😍 😻 🥰 💑 💋 💝 🧡 💛 💚 💙 💜 🖤 🤍 🤎 💔 – ve elbette 💌 – çok daha hareketli hale geldi.

İfadenizin bir kalbi varsa, ona bir şans veririz. Bir sonraki güncelleme için bizi izlemeye devam edin!


13 Şubat 2020
XOXO
Telegram Ekibi